Pagina's

zaterdag 24 juni 2017

Overdracht

Vandaag is dé dag - ik slaap al een paar dagen onrustig, beetje zoals de dagen voor Sinterklaas...

We hebben afgesproken juist na de middag, Tine was ook enthousiast en nieuwsgierig om mee te gaan.
We eten eerst nog een croque in de Vierboete en dan ga ik met Julien naar de "Capitainerie" van de WSKLUM om de ligplaats te regelen. Ik huur een plaats voor 1 maand op de parking zodat ik de boot  vaarklaar kan maken.
Ik krijg dan de vlaggenbrief en de badge voor de inkom : op naar onze boot!

Eerst foto's nemen voordat we beginnen poetsen.
We beginnen dan met de boot helemaal leeg te maken voor een eerste poetsbeurt.We krijgen niet alles in de koffer, dus de bijboot, enkele zeiltjes en de kussens blijven nog even aan boord.Geen opmerkingen:

Een reactie posten